Yes!

Kom hem från stora staden för en stund sen, hade äntligen fått deklarationen!
Å ja det var en trevlig överraskning, så nu har jag ett leende på läpparna resten av dagen=)


Å så fick vi paket på posten, en fin vindfleecejacka från pop som vi fyndat på tradera,
så nu är vi redo för våren=)

Trött, tröttare, tröttast idag känns det som..

Det blir fan inte roligare än så här
så jag besparar er en meningslös fortsättning..

Over and out!

Träffen med flickorna var för övrigt lika trevlig som väntat!
Kläm ut bebisen nu Erica så vi får snuffa liten bebis igen=)

Over and out igen!





Tisdag

Ja idag ska vi åka in till stan å träffa Anna å Erica=) Fika å tjåla massa skit skulle jag tro, me like!

Imorgon ska jag, Arvid, Tessa och Issa premiära på villgott, det ska bli intressant=)
Kul å träffa tjejerna=)

Torsdag blir det date med Mimmson, alldeles för längesen som vanligt :P
Men det ska bli trevligt=)

Så känns som vi har fullt upp de närmaste dagarna=)

Annars då, ja fattig är man den här månaden. Att Februari var en kort månad var inte bra för föräldrapenningen. 1000kr mindre att leva på var ju ingen hit när räkningarna var mååååånga. Plus att både kylskåp och bensintank ekar tomt. Jaja bara att snåla till den 27:e.. trök!

I söndags fick Arvid smaka sin första smakportion, potatis. Han var väl lite skeptisk, inte så konstigt när allt man ätit varit flytande. Men tillslut smaskade han i sig det.

                                      


Tror det börjar klia rejält i tandköttet nu, inatt höll han på å böka runt å tappa nappen.
När jag sen försökte stoppa tillbaka nappen högg han sig fast i min hand å börja gnaga, lillskrutten.
Ja vi får väl se när dem kommer. Har ju köpt en bitring, men än så länge är det skönare å bita i mammas fingrar, har ju gått bra hitills men nu börjar han ju verkligen ta i så det gör ont.

Ne nu måste jag skynda mig å duscha medans Arvid sover!



Hoppas ni får en lika trevlig som jag!

Puss å hej!

Mörkläggning

Igår gjorde jag nåt jättedumt. Har äntligen hittat min Sims 2 skiva. Så igår installerade jag om spelet och började spela.
Och när jag börjat spela blir jag fast. Vet inte hur många nätter man setat uppe till tre fyra på morgonen å bara spelat lite till hela tiden lixom. Så så fort jag hade lite tid över igår så satt jag klistrad vid datorn. Så igår blev det inte mycket gjort kan jag säga...

När jag väl insett att jag måste stänga av var klockan typ 20. Gav Arvid mat å på med pyjamas å hopp i säng. Förberedde ersättningen till imorgon bitti. Satte mig snabbt vid datorn, såg att mamma skickat på msn att "nu släcker vi ner". Ja jävlar det hade väl jag helt glömt i mitt simsrus:P
Så 20.32 springer jag runt som e tok och släcker alla lampor i hela huset. Leta på värmeljus å tändare fanns det inte tid för. Och eftersom jag inte riktigt var klar med allt så står jag i mitt kolsvarta kök å försöker känna mig fram för att diska ur Arvids nappflaska. Kan säga att jag hade en katt här hemma som nog undra om jag var riktigt klok.
Kan förövrigt säga att det inte bara var jag på Jan Hans väg som hade mörkläggning, av alla de hus vi ser härifrån var det bara ett som hade lampor på, mycket imponerande.

Nu ska jag gå å lägga lillkillen.
Hej!

Lördag

Ja inte blir man på bra humör när man tittar ut idag inte, vitt vitt vitt överallt! Jävla vinter som aldrig ger sig.
Men men nån gång måste det bli vår..

Rambo har fått en beundrarinna. Han är numera förföljd av en katthona som tydligen bestämt att han ska bli pappa till hennes ungar. Rambo som inte förstått det här med blommor å bin än (vi hade en katthona som löpte här hemma för nån månad sen, för de ville ha ungar av Rambo. Tyvärr förstod inte Rambo nånting och stod helt frågandes när hon stod med rumpan i vädret, så det blev inga ungar den gången) är lika frågandes denna gång, rentav lite rädd för denna jamande/råmande katt. Båda katterna var först på altan tillsammans på behörigt avstånd. Hörde efter ett tag att hon började jama mer å upptäcker då att Rambo hoppat in å satt sig innanför kattluckan å tittar ut på henne..
Ja han är inte riktigt som han ska den katten.

Idag tänker jag inte sätta foten utanför dörren, bara vara inne å myyysa=)

Bjuder på lite ögongodis=)


                                  



                                    





Puss å Hej!

Friday! I´m in love!

Fredag igen! Shit vad veckorna går fort, fast de e bra just nu så kanske det kan bli lite våååår snart!

Igår spenderades dagen hos mamma å pappa. Trevligt! Var ute å rörde på fläsket lite, mycket roligare att gå i sunnansjö än här hemma.. Å trevligt med lite sällskap=)

Idag ska jag äntligen göra våfflor! Varit sjukt sugen sen i onsdags, men har lixom inte hunnits med. Men idag är det äntligen dags=)

Annars är det tvättning å plockning som står på schemat idag. Grejer överallt!

Yeah, kommer inte på så mycket mer.. E lite tom i skallen så här tidigt på morgonen, trots att man varit vaken 2 timmar..
Återkommer kanske under dagen.

Ha en trevlig dag!
Puss å hej

Dunderklumpen

Ja, liten växer och blir stor. vägning å mätning idag å jag förstår varför jag får ont i ryggen av att bära runt på denna lilla herre.

Vikten var nu 7245g och längden 65cm.


Så han har gått upp över ett kilo sen 3-månaders kontrollen.
Mammas lilla tjockis=)

Efter det var det ju fika med tjejerna som stod på schemat, tyvärr var Anna sjuk, igen! Tråk! Men får boka in en ny dag snart!
Så det blev bara jag å Erica tillslut, himla trevligt ändå=) Hoppas det var sista gången vi såg den tjocka magen=)
Premiärade iaf på Engeln med Arvid, gick hur bra som helst, skönt, var ju lite orolig att det skulle bli kinkigt. Men han var nöjd å glad ända tills vi skulle klä på oss å gå ut.
Så det ska man väl våga sig på igen!

Ja nu är det nån som är mycket missnöjd med att jag sitter här så det är bäst jag går...

Trevlig kväll!

God morgon!

Hade noll inspiration att skriva nåt igår, skyller på den jävla snön å kylan... Så trött på detta nu!

Idag är det jättekallt här hemma, pumpen har slagit ifrån så det måste varit bra kallt ute inatt, men nu tror jag den vaknat till liv så vi får lite värme=)

Idag har vi lite på schemat, föräldragrupp å längd å vikt på mvc. Ska bli kul å se hur mycket han har växt=) var ju en månad sen sist.

Sen hem och vända, slänga i oss lite mat förhoppningsvis å vidare till stan för å fika med tjejerna, ska bli trevligt!

Har precis käkat frukost, varit vaken sen sex, tror Arvid fått in det som tid att vakna, å har han inte vaknat innan så vaknar han garanterat när Terhos två alarm går igång.. jaja e väl lika bra å starta dagen iaf. Man vaknar ju till ganska fort, det värsta e väl att man e så jäkla trött på kvällarna. Får verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna till 22..

Ja det var väl allt vi hade å bjuda på såhär på tidiga morgonen!
Hoppas ni får en trevlig dag i kylan! Brrr!

Puss å hej!

4 månader!


Kan inte förstå att det gått 4 månader sen vi satt där i bilen på OK-parkeringen med vårat lilla mirakel i famnen. Så tacksam över att det var över, så lycklig över att allt gått bra. Att han levde, att han andades, att han äntligen var här.

Fast det var så längesen så kan jag fortfarande känna paniken när jag inte trodde det skulle gå vägen. När jag inte trodde han skulle klara sig. Maktlösheten. När halva huvudet var ute å sen var värken över å jag tänkte att herregud han kan ju inte andas. Tanken att han inte andats på de 9 månade han legat i magen slog mig lixom inte. När sedan nästa värk kom å han äntligen kom ut å vi fick höra det första förlösande skriket. Lycka! Att smärtan var som bortblåst i samma sekund han var ute förundrar mig fortfarande.



Att få barn är inget man kan förbereda sig på, trots att man läser allt man kommer över, går på föräldrakurs, får höra andras erfarenheter. Det är en berg- och dalbana med känslor.
Den första tiden är både hemsk å underbar. Jag sörjde att mitt fria liv var slut, att jag inte längre kunde göra vad jag ville när jag ville det. Det är en stor omställning å jag tror de e viktigt att man får sörja att en episod av ens liv faktiskt e slut. Det betyder inte att man inte älskar sitt barn, att man inte är lycklig över att ha fått barn. När jag inte grät över att vara låst grät jag för att jag var så lycklig, att vi hade fått den finaste pojken vi nånsin sett. Att han var våran.
De låtet helt snurrigt men det är mycket hormoner och mycket känslor som snurrar runt i en just då.

4 månader senare har vi alla hittat våra platser, det känns inte längre jobbigt, det var mest de första veckorna.
Man har lärt känna sitt barn, upptäckt hans personlighet, och man ser med spänning fram emot att få se den lilla killen växa upp=)


                                                                                        Mammas finaste

Söndag...

Idag e jag sur, gick upp vid 7 tiden, upptäcker att Terho somnat på soffan, på bordet står en tom matlåda där det tidigare låg min lunch för dagen. Mina efterlängtade pizzabitar! Inte okej!
Jag vet att mitt pizzabegär inte är normalt, men jag hade verrkligen sett fram emot att få äta de där överblivna bitarna idag, det var det första jag tänkte på när jag vaknade.. Men jag hade på känn att det kunde ha blivit såhär, är ju nämligen inte första gången Terho käkar upp min mat på natten. Min godispåse är oxå som bortblåst, men det bryr jag mig inte så mycket om jämfört med pizzabitarna..

Jaja nog om det, får väl baka ny pizza idag... Syrran tror för övrigt att detta sug beror på vitaminbrist å ja det stämmer säkert... har ju nån vitaminburk kvar sen jag var gravid så kanske ska börja käka dem igen..

Igår vände sig Arvid för första gången från rygg till mage=) Mammas duktiga kille! Jag å Terho såg att han var på väg, han var lite halvt upp på sidan, men sen ramla han tillbaka, sen när vi båda slutat titta å jag tittade tillbaka efter en stund så låg han ju på mage.. så jäkla typiskt att man missar det igen... Han vände sig ju från mage till rygg i början på Mars å det missade jag ju oxå, helt plötsligt låg han bara där på rygg å såg förvånad ut=)

Igår var vi ju hos mamma å pappa hela dagen, där syster yster oxå befann sig.. Trevligt sällskap å god mat! Det gillar vi!

Idag blir det en lugn hemmadag, ska se på skidor å städa lite.. lyckades norpa åt mig en ny dammsugarpåse hos mammsen våran e nämligen överfull! Å jag glömmer ständigt att köpa det, å när jag väl kommer på det ja då vet jag inte vilken modell jag ska ha.... Så nu blir det nog lite bättre sug i den, å det kan behövas med tanke på att vardagsrumsmattan jag köpte drar åt sig allt som finns! Tur inte Rambo hårar så mycket för då skulle mattan vara beige..

Nu är det mindre än 2 veckor kvar till Ericas å Jespers bebis e beräknad! Så spännande, nu kan h*n ju komma närsomhelst=)

Ja det var nog allt för den här gången!

Hoppas ni får en trevlig söndag!
Puss å hej

Lördag!

Idag ville liten vakna tidigt, klockan sex slog han upp sina små blå och pigg som en lärka var han... Fick mat å låg sen å prata å prata med drömfångaren ovanför sängen medans jag halvsov. Vid kvart över sju börja han bli lite uttråkad så provade lägga han för å sova en stund till å mycket riktigt han somna på en gång min lilla skrutt...
Så då kunde ju jag gå upp å hand om röran i köket efter pizzabaket igår.. Har oxå hunnit med å tvätta en maskin, gjort hemgjord glass och ätit frukost.. Måste vara vårkänslor som gör en så pigg, Me like!

Nu är lillgrodan iaf vaken å påklädd å får mat av pappsen... Ska väl börja göra oss iordning för att åka till mamma å pappa... Blir väl en skön dag i sunnansjö=)

Igår var jag ju som sagt till stan en sväng, blev lite inköp, en top till mig å byxor, body och strumpor till Avvi. Köpte en bok oxå om småbarn på bokrean..

Sen när vi väl kom hem låg tre paket å väntade på oss, mina traderainköp, så himla roligt!
Så nu är allt tvättat å klart för å användas, så nu har vi kläder så vi klarar oss ett tag till.. Får ju plocka bort kläder var å varannan dag, lite tråkigt att han växer så fort, men e ju samtidigt kul å ta fram det nya=)

Dags för mig å klä på mig nu oxå antar jag..

Ha en trevlig dag!
Puss å hej

Jaaaa...

Känner att jag inte har så mycket att komma med idag, har hållit på å rensat hela dagen samtidigt som jag försökt hålla lilleman nöjd, inte det enklaste... Men fått en hel del gjort iaf så jag e ganska nöjd, däremot börjar garaget bli väldigt fullt nu, sopsäckar å kartonger överallt, men känns som de e nån annans problem nu :P

Imorgon tänkte jag lämna Arvid hos mamma å pappa å åka in till stan en sväng å kika, kanske handla nåt.. Känns som det var år å dar sen... Hittar typ aldrig nåt till mig, men nåt till Arvid lär det väl bli iaf..
Skönt å få komma iväg lite själv känner jag, sen blir det en storhandling oxå för nu ekar både kyl å frys å skafferi tomt, inte bra...

Syrran skulle tydligen komma till mamsen å papsen ihelgen oxå, så lördagen spenderar vi nog i fina Sunnansjö=)

Nu ska jag göra mig iordning å lägga mig tillrätta i sängen å se på Criminal minds, å vänta på att älsklingen ska komma hem, han e väl ute på vift som vanligt :P
Lillskrutten sover sen en timme ungefär, men idag var det en kamp att få han å sova.. Han vägrade sova på eftermiddagen så han var ju så klart övertrött å bara ledsen.. Men till slut så gav han upp å slappnade av å nu sover han så sött min lilla älskling=)

Puss å hej!

Trött..

Ja idag tog jag itu med den stora rensningen.. vi har nämligen ett rum som e fullpackat med grejer som fyllde huset när jag flyttade in.. Det mesta av det är skräp, fick jag bestämma skulle de mesta kastas men de e ju tyvärr inte mina grejer så sambon lär väl ha lite å säga till om oxå.. En del e ju hans å det mesta hans pappas... Men har iaf börjat med en första rensning, sånt jag vet säkert e bara skräp.. 
Känns skönt å ha börjat iaf även om det kommer ta lite tid... Kommer ju behöva utnyttja det där rummet när Arvid blir lite större...
Tyvärr har ju inte han hjälpt till mycket, typ vägrat sova mer än en halvtimme i taget så det har gått lite stapplande framåt med många avbrott... Men men sånt är livet när man har en liten skruttunge=)

Men nu är jag trött å oredan e stor, men känns onödigt att klämma in allt i rummet igen om jag ändå ska fortsätta imorgon igen..

Arvid har precis ätit å ligger nu i babygymet å pratar, ska väl snart lägga han, men först blir det lite varm choklad å "Unga Mödrar"

Trevlig kväll!

Mammas goding!

Igår fick jag å terho höra det absolut mysigaste man kan höra.. Våran lilla älskling skrattade högt för första gången=) Såååå mysigt! Ville bara höra mer å mer=)
Hoppas det blir igen snart.. Förstod att det skulle komma snart, för han gjorde ett halvdant försök häromdagen, men det släppte lixom inte riktigt. Men igår kväll så kom det då äntligen=)

Idag vaknade vi strax före sex, Arvid fick mat å vägrade sen sova om... Så här sitter man nu å har redan ätit frukost. Ska väl snart lägga skrutten igen för nu är väl han snart trött.. Jag ska väl fortsätta göra nytta som igår, så skönt å äntligen fått lite energi=)

Återkommer väl troligtvis senare!

Puss å hej

Rensning!

Solen skiner och humöret är på topp, ryggen e mycket bättre idag=) Så skönt..
 
Idag infann sig insprirationen så idag har jag rensat det lilla "förrådet" så nu har jag lyckats fått in alla kartonger som stått under trappen där istället. Har dessutom rensat bland alla påsar med kläder som jag tidigare rensat ur garderoben, å insett att inget av det där kommer jag varken vilja eller för den delen kunna ha igen, så nu är allt nedtryckt i svarta sopsäckar som ska till tippen=)

Sen tog jag å Arvid oss såklart en promenad i det fina vädret, var lite blåsigt men skönt ändå, e ju så härligt att äntligen få gå på asfalt!=) Å Arvid sov i princip hela vägen, men hinner ju inte mer än in med vagnen så slår han ju upp sina blå.. haha kan ju ge upp det här med å sova i vagnen flera timmar, verkar lixom inte vara hans grej riktigt=)

Å väl hemma var det dags för matlagning, idag blev det en ny rätt, tacoköttbullar med tagliatelle. Väldigt gott faktiskt. Har ju för övrigt ingen vidare matlust, blir aldrig sugen på nåt förutom hemgjord pizza, vilket jag blir sugen på minst en gång om dagen=)
Så fort jag känner att jag börjar bli lite hungrig så kommer det där suget, å det är lixom inget annat som kan mäta sig mot det... heeel mysko.. Men har idag ansträngt mig lite å lagat mat iaf, vilket nog kommer göra min sambo glad iaf=)

Har ropat in lite kläder till lillkillen på tradera oxå, 62 börjar ju bli lite litet nu så vi behöver fylla på med lite 68, så tre bodysar blev det å tre tröjor för drygt 100kr med frakt.. känns helt okej=)
Så förhoppningsvis kommer det lite paket på posten den här veckan!=)



Bjuder väl på lite bilder av vårt charmtroll=)










Puss å hej!          

Ny vecka, nya friska tag..

... eller?

Nja vaknade idag med ett väldigt ryggont.. går bra å gå och så men kan inte böja mig utan att det hugger till i ryggen, jag som hade tänkt röja lite idag, nu tappa jag lixom lusten på allt... tråk!

Älsklingen ringde nyss å tydligen ska han börja gå skift, var väl inte så kul.. men men inte mycket å göra åt..

Fick mina ljus i lördags, från ljuspartyt, å gud va gott de luktar..=) Mycket nöjd!

Hoppades ju på lite solsken idag men det ser mörkt ut på den fronten, får hoppas på morgondagen istället=)

Jag är så jävla trött på den här röran här hemma, jag e så trött på att inte ha ett förråd att ställa undan grejer i utan bara nån lite klädkammare, som jag fyllde ganska fort med ytterkläder å skor.... har alldeles för svårt att kasta saker, fast jag inte använt dem på flera år.. Men men ska försöka bättra mig..=) Jag e så trött på alla saker här som varken e mina eller Terhos å jag e lite trött på en del av Terhos grejer oxå.. Men jag ska snart röja känner inspirationen kommer krypande... Tyvärr har jag dock  märkt att de e väldigt lätt att skjuta på saker när man går hemma. Kan ju alltid göra det imorgon lixom, men nej nu får det vara slut på det!

Nu ska jag gå å roa lilla grodan som tydligen tröttnar på gymet..

Puss å hej!

Va e det för en dag?

E det en vanlig dag?
Nej de e ingen vanlig dag för det är Ericas födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!!

Grattis på 25-årsdagen världens bästa Erica!=)


Erica å en väldigt ny liten Arvid


Söndag

Dagen efter idag, å man mår som man förtjänar.. Nämligen utmärkt, de e just i den här stunden man inte ångrar att man var nykter=) E dock lite trött eftersom man kom i säng vid 1 å Arvid tydligen hade sovit klart vid sex, men vi låg iaf kvar i sängen å myste, eller ja Arvid prata å jag halvsov=), ända till kvart i åtta..

Hade iaf jättetrevligt igår, mycket folk å trevligt folk å rolig tävling som för övrigt mitt lag vann, heja oss!=) Å så mysiga gravidmagar överallt=) E ju så man blir å sakna den där tiden när man fick gå runt å vara tjock å stolt, e väl enda gången man får göra det=) Men det blir väl förhoppningsvis fler gånger..

Skulle ju inte byta ut det jag har nu mot en tjock mage, de e ju en sak som e säker..!
Var så himla jobbigt å åka ifrån han igår, han skulle sova å var hysteriskt ledsen, man fick en liten tår i ögat...
Jag vet ju att Terho klarar det lika bra som jag, men jag är en kontrollperson å jag har svårt att släppa kontrollen..
Men jag försöker verkligen å jag packade ihop mina grejer å satte mig i bilen iaf, men det tog emot kan jag säga..

Sen ringde iaf Terho å sa att han sov som en liten stock å till och med tappat nappen så då kunde även jag njuta av kvällen=)

När jag väl kom hem å fick krypa ner bredvid det finaste jag har så drabbades jag av en sån total känsla av lycka. Det är helt sjukt hur man kan älska en annan människa så mycket, man kan aldrig föreställa sig den känslan. Jag är glad att jag har fått uppleva det, det ger minst sagt livet en annan mening..

Idag blir det en reprisdag, ska nu se alla program jag lyckats sova bort i veckan, är med nöd å näppe jag klarar å vara vaken till 22 på kvällarna.. Lyckades somna i första pausen på desperate housewives så det måste jag ju se klart, plus lite andra program som de tydligen måste sända så sent som 22, e ju lixom ingen idé jag ens försöker se dem på ordinarie tid.. Men ja nåt ska man ju ha söndagarna till oxå..

Puss å hej!

Fredag!

Även fast man går hemma hela veckorna så är det lite extra mysigt med fredagar, det är äntligen helg å alla andra är oxå lediga..=)

Ikväll bjuds det på hemgjord pizza hos familjen Andersson/Mukka, blivit lite smått besatt av det känner jag, e sugen typ hela tiden=)

Imorgon packar jag å Arvid in oss i mammas å pappas bil å följer med dem till syrran.. var ett tag sen vi var dit.. Anna å Dan längtar ju efter lilla kusinen så det ska bli roligt. Hoppas lilla Grodan är på bra humör bara så man slipper gå runt å kånka på han där hela dagen. Men brukar ju finnas andra som gärna vill avlasta lite å det får de så gärna=)

Sen när vi kommer hem lämnar jag Arvid med sin pappa å åker på 25-års fest! Erica som fyller snart och ska firas, ska bli trevligt=) Blir dock nyktert för mig eftersom arvid just nu sover i våran säng å Terho flaxar å viftar mest hela tiden i sömnen så jag får ligga mitt emellan som skydd=) E ju dessutom mycket skönare dagen efter när man mår prima!

Söndagen blir nog lugn, fixa å dona lite här hemma skulle jag tro, å mycket mys med mina pojkar!

Nu ska jag gå å göra lite nytta innan lillskrutten vaknar!
Puss å kram

Ny i bloggträsket

Ja, då har man då gjort som alla andra å skaffat sig en blogg.. Måste ju ha nåt å göra på de få stunder man har över på en dag så man inte får för sig att göra nåt nyttigt som att städa eller så :P

Jaja iaf, här kommer man väl kunna läsa om allt möjligt som händer i vårat liv, mycket spännande:P

Har precis lagt Arvid nu, å kors i taket det tog inte så lång tid idag och han har fortfarande inte vaknat, kanske kan få ordning på det här med sovandet igen.. Har minst sagt varit lite upp och ner med det. Men allt går väl i perioder...

Ska nog blanda till en smoothie till mig nu å sätta mig framför tv:n å njuta av lugnet(hoppas jag iaf)


RSS 2.0