Pussel

Ja livet som småbarnsmamma med mycket obekväm arbetstid och handikappad man består av mycket pusslande. Och är han inte skadad som nu så jobbar han över som en galning, så pusslande de e vi vana vid.

Tack och lov att jag har världens bästa mamma å pappa som alltid ställer upp!

Ni är guld värda!


Allra sötast e han nog ändå när han sover <3

Fredag

Ringde till affären vi beställt hallmattan ifrån eftersom jag fortfarande inte hört nåt, den skulle kommit i slutet på förra veckan.. Ja den fanns iaf där nu så det var ju bra.


Nytt problem: Min kära sambo som skulle hämta mattan med sin blåa fara (som jag vägrar köra pga mindre bra vinterdäck). Har idag lyckats halka och stukat/fått spricka/brytitfoten eller nåt sånt, han vet inte. Sköterskorna på vct trodde den var av, men inte doktorn. Men om det blev värre skulle vi väl åka in å få den röntgad..


Men härligt med lite jävla flyt! Aldrig nånsin kan det gå som man har tänkt sig... Jaja får väl se om jag lyckas lösa det.


Det är iaf fredag idag och ledig helg så jag tänker inte deppa..


Hoppas ni har det bra därute!

Sjuk

Ja lillskrutten e sjuk. Terho fick hämta honom på dagis idag för han hade feber. Låg hemma och tittade på "Memu" dvs Timmy Lamm, när jag kom hem.. mammas lilla skrutt.. Så inte har det blivit många knop denna eftermiddag. Nu sover han iaf, skönt!


Terho är å jobbar lite till å jag ska nog se en film tror jag.. Trött idag å ryggen e inte min kompis, inte blev det bättre av att jag halkat runt hela dagen och spänt mig.


"Projekt: Hall" är nu inledd här hemma.
Eller ja, de e mitt alldeles egna projekt för Terho tycker inte den e så viktig att fixa till nu. Men det gör jag för jag hatar vår hall som den ser ut nu. Plastmatta är beställd till golvet å den kommer förhoppningsvis imorgon. Tagit bort alla lister nu som ska målas och så... så snart snart får man sätta igång på allvar.

RSS 2.0