Lite bilder


Finast







                     


Ja det spelar tydligen ingen roll hur litet ett knä är, Rambo får plats ändå=)
Sötnosar!


...

Dagarna rullar på å uppdateringen är värdelös.. Vet inte vad jag sysslar med..
Iaf, lillskrutten har passerat 10 månaders gränsen och har nu lärt sig klappa händerna, sötnosen!

Och jag har äntligen fått tag på en crosstrainer till bra pris på blocket så nu börjar det nya livet, känner mig grymt taggad, hoppas verkligen det håller i sig. Har iaf kört en kvart idag=)

Idag har vi städ å slö-dag.. bra kombo I know, vi gör det vi orkar å så skiter vi i resten.

Skrotis sov hos sin mormor i fredags helt oplanerat. Vi skulle hämta crosstrainern i Långshyttan å ja det tog liiite längre tid än väntat. Vi var hemma vid 23 på kvällen. Och morgonen därpå var tom, så tom. Tänk att man kan sakna någon så mycket. Jag njuter inte nå av lugnet, utan vill bara hämta honom på en gång så ordningen blir återställd. Mitt älskade lilla hjärta! Vad vore livet utan honom?

Å här tänkte jag då lägga in lite bilder men kameran var död. Så nu sitter den på laddningen, så det kommer sen.

Fortsätta städa lite då kanske..


...

Här sitter man då då en fredagkväll.. kul kul..

Inget på tv, ingen Terho hemma..
Arvid sover... t.o.m. Rambo verkar ha lagt sig..

Varit på kyrkis idag med Erica och tjejerna.. å alla barnen. Var riktigt trevligt=)
Imorgon blir det marknad med Anna, alltid roligt=) Härligt med fint väder oxå..

Måndag kväll ska jag jobba igen, lika bra å passa på när de behöver mig=)
Förhoppningsvis slipper jag vara själv den här gången..

Fått min nya matta till vardagsrummet idag, känner mig väldigt nöjd. Den här ska väl iaf inte dra åt sig all smuts..

Nej jag har nog inte så mycket mer att skriva just nu, ska försöka få in lite kort oxå nån dag.. var ju ett tag sedan..

Nu får det bli sängen och boken jag lånade av mamma..
Sov så gott!


Kyrkan

Jobb igår som sagt, blev inte alls som det var tänkt, vilket var riktigt tråkigt, hade sett fram emot att jobba med Sarah, men istället blev jag själv... Jaja det funka ju det å.. Huvudssaken är att Sarah mår bra=)
Hoppas iaf att det blir som det ska om det blir nån mer gång=)
Hade ju verkligen sett fram emot den sociala delen med å jobba, när ens enda sällskap större delen av dagen är en liten skrutt som inte direkt kan prata med sin mamma...
Även fast jag njuter väldigt mycket idag av att få vara med han hela dagen=) En fördel med att vara borta, man uppskattar det så mycket mer när man får vara hemma.

Idag åker vi till mamma å pappa, bullbak på g hörde jag=)

Ont i ryggen har jag oxå, inte bra när man ska bära runt på 10kg å lyfta in vagnen i bilen ska vi inte ens prata om.. usch..
Jag vet ju varför iaf och förhoppningsvis går det över snart.

Igår hamnade jag i en kyrka, varför är ointressant, men iaf.. Känner lika starkt varje gång jag hör allt detta Jesus å Gud snack att jag är så otroligt långt ifrån det. Jag vill inte gifta mig i en kyrka, vill inte bli vigd av en präst, vill inte att Gud ska vara mitt vittne. Jag känner nog ingen som är troende på riktigt, men samtidigt inte emot det så mycket som jag är. För mig är religion på riktigt.
Vi har valt att inte döpa Arvid, egentligen var det väl aldrig nån diskussion. Det känns bara fel å välja en tro åt honom, en tro varken jag eller Terho delar. Jag vill inte stå i kyrkan och höra prästen säga att mitt barn tillhör Gud. En Gud jag inte tror på. 

Sen förstår jag absolut de som väljer att döpa sin barn, av tradition och så.
För visst är det fint, allt är jättefint, men just prästbiten har jag svårt för.

Jag är själv döpt så jag är ju automatiskt med i svenska kyrkan. Men jag har planer att gå ur, var bara så omständigt så jag har skjutit på det, men jag ska nog ta å skicka mitt lilla brev snart.

Nu har skrotis vaknat..

Trevlig Torsdag


Jobba

Ja snart bär det iväg till jobber, var ganska exakt ett år sen jag gjorde det sist. Det var lördagen när det var Grängesbergsmarknad.
Men ja idag är de dags igen för ett litet gästspel, ska bli roligt faktiskt, men jag e samitdigt väldigt glad att det bara är en dag å att jag faktiskt har några månade kvar av min mammaledighet.
Just nu sover min skrotis så jag får inte ens gosa med honom innan jag åker=(
Men känner jag han rätt så är han nog vaken när jag kommer hem ikväll, hoppas jag iaf=). Slutar ju kl 20.00.

Det ska iaf bli skönt å få komma iväg å vara bara Sofia. Alla som e mammor/föräldrar vet nog vad jag menar.

Idag har vi varit till Bvc å vägt skortis.

10 månader (snart iaf)

 Vikt : 9680g

Längd : 74,5cm



Dags att fixa det sista!

Hej!


Idol

Snart ska jag tjuvstarta fredagsmyset med lite torsdagsmys framför Idol..
Man är ju en Idol nörd, bara att erkänna. Men hoppas på en betydligt bättre säsong än förra året, för den var en besvikelse..

Yeah, imorrn blir det Ikea med älskling, nu ska den där jäkla sängen inhandlas i rätt storlek och det ska bli så härligt att äntligen få lite ordning.

Sen måste jag köpa en ny vajer(jag ska sätta upp ett draperi uppe å den vajern jag köpt var tydligen för kort!? Fattar ingenting, snacka om miss) Ännu en sak å bli jävligt irriterad över. Hade verkligen bestämt mig för att fixa det där idag så jag kan sy tyget, kämpade som fan med borren å fick upp de där fästena å så är vajern för kort...
Arg!

Tur vi ska till Ikea då iaf så jag kan köpa en ny så ska vi nog få fason på det där å...

Sen kommer syrran tydligen till Sunnansjö imorgon så blir väl där en del i helgen skulle jag tro.. Trevligt!

Ja idol var det ja, trevlig kväll!

...

Ja et blev inte riktigt en sån trevlig söndag som vi hade hoppats på...
Släppte iaf av sötisen hos mormor å morfar å åkte till västerås, vi hade hittat en säng med två tillhörande sängbord på blocket. Det gick oväntat lätt att hitta trots att det var typ mitt i Västerås. Där tog typ turen slut. Terho hade pengarna som vi skulle beala med på sitt kort så vi stannade först i Smedjebacken men där funkade det inte att ta ut, som tur var fanns det en bankomat typ där vi skulle hämta sängen. Men hans kort funkade inte där heller?! Jag visste att jag hade runt den summan de skulle ha på mitt konto, kanske lite mer kanske lite mindre.. ja iaf 60 kr blev det kvar på mitt kort... Så där hade vi tur. Självklart har det vi det här laget börjat spöregna plus att vi stod på en icke befintlig parkeringsplats precis utanför nåt hotell. Lite stressande. Tur att det var söndag iaf..
Ja in iaf å kolla på sängen å bestämmer att vi ska ha den, vill bara så fort som möjligt packa in den i bilen å åka hemåt. Vi har då Terhos pick-up å ja delarna sticker ju ut lite, å sängen är då i ekfanér vilket inte tål vatten så där jäkla bra.. Vi hade med andra ord behövt lite plast något vi definitivt inte har, sveper väl in det i filtar så gott det går...
Vi det här laget börjar vi bli hungriga, som tyr är har Terhos lite kontanter för på 60 kronor kommer man inte sådär jäkla långt, stannar iaf på max å käkar å åker sen hemåt, stannar i surahammar å köper sopsäckar å sätter över de mest utsatta delarna, efter ett tag slutar det regna. Hoppet kommer åter om att vi kanske kan få hem sängen i någorlunda skick. Vi bestämde att vi skulle hem å sätta ihop sängen innan vi hämtar Arvid. Sagt å gjort vi bygger ihop den å det ser så fint ut, lägger dit första resårbotten och inser sakta men säkert att det inte får plats nån mer, mittbalken syns inte alls. Och just där försvinner all ork å all lust. Puckona har satt ut sängen som en 1,80m men det är egentligen en 1,60m. Visst vi borde kanske ha sett det, men man litar ju på att folk har så pass mycket koll. Men jag har lärt mig min läxa...
Bara att skruva isär sänghelvetet och lägga tillbaka madrasserna på golvet. Ha! där fick jag för att jag trodde jag skulle slippa sova en natt till på golvet.
Åker till mamma å pappa å hämtar solstrålen i vårat liv som kunde lätta humöret något. För just där och då hade jag god lust att slå sönder sängen!

Vi bestämde oss iaf för att behålla sängborden men sälja sängen. Å idag kommer det en å tittar på den, bara att hålla tummarna så kanske det kan bli bra det här tillslut oxå..


Västerås!

Ja! Idag åker vi till Västerås och köper sängram och sängbord=)
Skrotis får leka hos mormor å morfar=)

Nice!

Trevlig Söndag!

Snart är det helg=)

Ja så är det=) Härligt härligt=)

Snart ska vi äta lite sen åker vi till stan och möter upp Tessa och Issa. För idag ska vi till Villgott och låta de små busfröna leka av sig lite. Men mitt lilla troll verkar inte vilja vakna, så jag får väl passa på å äta först jag då..
Ja det ska bli kul å äntligen få ses=)

Hoppas ni får en trevlig Torsdag!
Kram å hej


Onsdag..

Hej hej..

Idag är det onsdag å idag har vi väl inte så himla mycket på schemat, städa å fixa lite, försöka komma ut lite å röra på oss=)

Arvid sover å jag sitter här, har nyss ätit frukost..

Var lite dåligt med uppdateringar på sistonde så vi tar en snabbis nu...

Förra fredagen var det trevlig knytismiddag med tjejerna från jobbet, alltid lika trevligt=) fast grilla kyckling på engångsgrill rekommenderas inte =) Gott att få dricka lite cider å Annas vidriga drinkar :P händer ju inte alldeles för ofta=)
Förra veckan hände det inte så mycket spännande.. var till mamma å pappa i måndags? tror jag det var...
I lördags var vi vär igen å då även på den årliga kräftskivan de har med släkt/grannar.. Trevligt men lite kallt, för de skulle ju absolut sitta ute. Jag å Arvid begav oss hemåt vid 20..

I måndags skulle vi träffat Tessa å Issa å gått till Villgott, men Issa fick feber så blev inget med det.. Men det blir imorgon istället=) Känns som Arvid vill leka med nån annan än hans tråkiga mamma.. :P

ska väl slänga in lite bilder oxå..

                            
Presentöppning hos mormor(namnsdag)                           Sitter i leklådan

Så här kul är det att gå med den nya lära gå vagnen som han fick av världens bästa mormor och morfar <3

RSS 2.0