Snart fredag=)

Ja då har man jobbat sin helg och varit ledig sina två dagar å idag är det dax att jobba igen, men så skönt med bara tre dagars jobb den här veckan=)

De två lediga dagarna gick dock fort fort.. Utan vatten var vi i måndags, bara för att jag bestämt mig för att tvätta massor, så fick åka till min snälla mamma å pappa å tvätta lite där=)

Men på kvällen var vattnet tillbaka, skönt. Man tar verkligen rinnande vatten för givet. Terho hade ju fyllt upp massa petflaskor så vi hade ju vatten så vi klara oss men vilket jäkla bök. Bara för att diska lite tog det ju minst dubbelt så lång tid när man ska koka vatten å sen blanda till så det inte bli för hett å sen hålla på å hälla för å skölja allt...

Lilla hjärtat har blivit förkyld och hostig igen. Så idag fick han vara hemma från dagis.
Våran lilla skrutt som börjar bli så stor, det märks verkligen att det händer saker hela tiden.

Ne nu har jag inte tid att sitta här.. fixa lite innan de bär av till jobbet..


Klant

Allt jag hade skrivit försvann...

Nu var det ett tag sen igen...

Idag har jag varit ledig så skönt, man borde alltid vara ledig på måndagar, aldrig mera söndagsångest!

Helgen har varit trevlig, var till Anna i lördagskväll och timmarna sprang iväg som vanligt... Gick igenom mycket gamla minnen, en del som man glömt och en hel del som man vill glömma :P 
Skrotis sov hos mamma å pappa så jag åkte dit sen jag med och sov för sen på söndagen skulle vi hälsa på Tessa å Issa, evigheter sen sist.. Sjukt galet å tänka sig att vi hade två små bebisar för ett år sen och nu är de så stora=)
Anna kom över å käka med oss oxå=)

Idag har jag städat bort det sista av julen. Nu går vi mot ljusare tider, härliga vår!
Som jag längtar, slippa sätta på skrotis den där jäkla overallen..

Nu ser vi fram emot den 29:e då vi ska ut på folkan!
Längtar lite faktiskt=)

Arvid har fått nya tider på dagis, 8-11 helt värdelöst. Förut har han fått gå 9-14, en till tre dagar i veckan. Har ju blivit dåligt med tid ändå eftersom jag e ledig mitt i veckorna och går mycket kväll. Då vill ju jag ha honom hemma på förmiddagarna. Så nu blir det liksom ännu mindre timmar. Tråkigt att de inte sätter barnens bästa först men så är det väl i dessa besparingstider.

Ska väl slänga in lite kort oxå så de som bor sådär långt bort oxå kan njuta av det lilla trollet=)




                




      


Mina finaste


                    

Inte det lättaste å få med två ett-åringar på samma kort :P



RSS 2.0