Lördagkväll

Wow, två på en dag, inte illa!

Har nyss lagt vår lilla skrutt, han var rätt slut efter massa bus med sin morbror och Gabriella. Och Mimmie dessförinnan. Sånt tar på krafterna=)

Har haft en väldigt trevlig dag iaf, hoppas morgondagen blir bra oxå för då är det min dag hela dagen=)

Nu är jag hungrig å väntar på att Terho ska bli klar med maten, klyftpotatis, fläskfilé och bearnaisesås, mums!

Hoppas ni har en trevlig kväll!

...

Förstår inte att det ska vara så jäkla svårt å gå in här å skriva ett inlägg, behöver ju inte skriva en hel uppsats varje gång, ändå drar jag mig för det. Tycker de e omständigt å drygt.. lat eller vad?

Iaf här hemma rullar det på. Världens finaste blev 11 månader igår, så nu är det bara en månad kvar tills min skrutt blir 1 år! Galet! Men roligt=)

Dagisplatsen är som sagt fixad, så nu har vi tackat ja till den. Vilket betyder att jobbtider närmar sig för mig, på gott och ont. Ska bli jättekul att börja jobba å träffa alla igen plus få lite mer pengar att röra sig med. Men att vara ifrån Arvid så mycket när man e van att vara med han i princip dygnet runt, kommer bli jobbigt. Men inget att göra åt.

Idag ska vi träffa Mimmie som e på snabbvisit i Sverige, trevligt=)
Sen kommer brorsan å Gabi å grattar mig i förskott senare på eftermiddagen=)

Lite bilder kanske





Hemma hos mormor å morfar å busar=)





På café Engel å fika med moster å mormor


Oktober

Ja höst höst höst... kallt kallt kallt... Undrar var min kupévärmare är?
Skulle verkligen behöva den nu, finns inget värre än att sätta sig i en kall bil..



Först å främst säger vi grattis i efterskott till Issa som blev 1 år igår=)


Med andra ord är det en och en halv månad kvar tills vi har en liten 1-åring här hemma. Fick besked igår om dagisplats, äntligen, så då är det ordnat iaf=) Kan inte tänka mig min lilla skrutt på dagis, men man kan ju inte vara hemma förövrigt.

Igår kväll var det jobb som gällde, trevligt=) Men jävlar va trött jag var på slutet innan jag fick gå hem.. å sen ut i kylan å skrapa rutor... Mindre kul..

Terho är å spelar fotboll med sitt gamla jobb så jag å Arvid åker till mamma å pappa å äter nybakta bullar=) En perfekt lördag.

Har blivit så jäkla dålig på att ta kort, måste verkligen skärpa mig med det genast!

Förövrigt då.. Jo Arvid har nu börjat sagt Mamamamama så fort man går ifrån han eller när han vill bli upplyft.. Sötaste!


 

Kärlek


RSS 2.0