Fem!

Hurra hurra hurra!! Nu är det bara två dagar kvar!!

Jag har inte gett upp än, jag kämpar på och snart, snart är jag i mål :)

Idag är första gången på hela tiden som min mage kurrat, lite märkligt för den borde ju vant sig vid det här laget.

Imorgon blir det lång pass på jobbet och det känns lite skönt, slipper laga mat här hemma och slipper fixa frukost till Arvid. Den där leverpastejmackan kommer jag njuta av när jag väl får äta den kan jag säga :p

Yeah snart sova så är denna dag snart över :)


Tre

Dag tre är snart till ända, det går bra... Illamåendet och yrseln har gått över, idag är allt som vanligt igen...

Köpte lite blandade grönsaker igår som jag tänkte göra lite juice på, men på riktigt.. De e så jäkla äckligt! Den första smakade bara rödbetor, och jag har väl egentligen inte så mycket emot rödbetor men åh så äckligt det var, får rysningar bara jag tänker på det..

Men jag drack upp det jag gjort iaf, idag struntade jag i rödbetan å körde med bara äpple, citron, selleri, gurka, ingefära och alfagroddar. Men nej detta var inte heller gott, det var lite bättre men jag pallar inte å tvinga i mig det där varje dag.. Inte så mycket iaf.. Får väl ta små doser då och då.

Saknar fredagsmyset väldigt mycket nu, men va fan det kommer väl fler fredagar med god mat och annat smått å gott:)

Det har på ett sätt gått över förväntan, jag har inte alls varit så hungrig som jag trodde, men just nu börjar det bli såå tråkigt och enformigt.. Jag längtar efter mat och variation, men va fan snart är hälften gjort :)

Kommer nog uppskatta maten desto mer när man väl börjar äta igen iaf, och kanske inte äta för ätandets skull i lika stor utsträckning som förut.

Yeah hoppas ni har det bra i fredagsmyset iaf, själv sitter jag med ett glas vatten och the Voice på tv:n.


Fasta

Har under en lång lång tid varit trött, inte haft nån riktigt energi, vet inte vad det beror på... men.. Nu har jag bestämt mig för att göra något åt det eller iaf försöka. Och metoden som ska användas är fasta! Läst och hört att många blir väldigt pigga av det, när man fått rensa ut all skit i kroppen. Är inne på dag två, började i måndags men två dagars nedtrappning med bara frukt å grönt och igår var första fastardagen och det gick helt okej... Men idag, ojojoj var jag inte mår bra.. jag mår illa, får blodtrycksfall i tid och otid, skulle helst av allt bara bädda ner mig i soffan å se på tv men det går ju inte med en 3-åring i huset. Tänker försöka härda ut idag, hoppas att det bli bättre så småningom. I de flesta fall börjar man må bättre på dag 3 eller 4 så ska verkligen försöka hålla ut till dess. Men man måste ju fungera i vardagen oxå, så blir det inte lite bättre så kommer jag nog få lov att avbryta. Men vill helst inte. Ne usch måste försöka få i mig lite vatten...

<3


Sneakpeak

Lördagsmys... Älskling kom äntligen hem med lite godis å B&J :) själv har jag haft lite egentid sen Arvid somnade.

Har passat på måla naglarna för första gången på hur länge som helst.... :) blir som en ny människa med fixade naglar:)

 

sen tänkte jag bjuda på en liten sneakpeak på Arvids halvklara rum :) älskar rullgardinen med monstrena:) det ser ut som den sitter jättesnett men måste blivit nån konstig vinkel med kameran för så ser den inte ut på riktigt.. Som tur är! :)

 

 

 


Invigt assistenten

Bakat lite bröd idag:) var hur länge sen som helst sen vi hade nybakat matbröd härhemma...

Tyvärr tar det väl slut typ lika fort som det gick att baka dem :)


RSS 2.0