Kärlek!







Helvetesveckan

Ne egentligen inte, men ibland känns det så, nu när man är i "bantar"tider, vilket jag egentligen inte vill kalla det, för jag bantar inte, jag tar tillbaka min gamla kropp, så gott det går efter en graviditet, jag inser ju att den aldrig kommer bli samma.

Ja skitsamma, den e inte så jävla kul den här påsdieten, överalt jagar den riktiga maten mig, i alla reklamblad, herregud så mycket frestelser, testar se på tv istället, reklam för matprogram tamefan heela tiden, går det nåt annat på tv än matprogram? På riktigt? Matlukt när min älskade sambo gör sin mat, hade typ kunnat döda för en makaron. Ne okej kanske inte men shit vad man saknar den riktiga maten, men va fan en å en halvdag gjord tre och en halv kvar, det ska gå! Jag vägrar ge upp!
Värst är kvällarna när man vill sätta sig framför tv:n med lite snacks, vadsomhelst bara jag får tugga.. jaja frukt får man väl iof äta men jag är inte sugen på det, jag vill ha fett och socker!

Intressant å veta va.. jaja jag kämpar iaf på=)

Bvc var vi till idag, 8-månaders kontroll. Och han växer som han ska den lille pojken. Nu 72cm lång och 9200g.
Inget fel på hörseln å reaktionen var oxå på topp, kan man bli annat än stolt=)
Nu har andra framtanden oxå spruckit igenom äntligen.

Igår var det dejt med Tessa å Issa, kan lägga in bilder snart om det blev nån bra..
Det var iaf väldans trevligt förutom att varje gång Issa gjorde ett glädjetjut, å ja de är en glad liten flicka så det bev ganska många=), så började Arvid gråta. Haha ganska komisk syn måste jag säga, men ja lite långrandigt i längden, så nu gör vi vårt yttersta här hemma för att tuffa till lillkillen, så här kan vi ju lixom inte ha det :P
Tack för igår tjejer, snart igen hoppas jag=) haha iaf jag, Arvid vågar jag inte svara för=)

Å hör å häpna å kors i taket men Terho är ute å klipper gräset=)
Ja undrens tid är inte förbi.

Ne jag kanske oxå ska göra lite nytta!
Puss å hej!

Boring...

Less på detta jävla väder nu, fine det behöver inte vara 30 grader å sol men måste det regna hela tiden varje dag?
Okej det kanske inte har gjort det egentligen men det känns så.

Väggarna är målade, tapeterna är uppe, golvet är lagt.. snart snart är det klart.

Idag är en jävla skitdag, jag e rastlös och orkeslös, vilken jävla kombination. har samlat lite krafter å slängt in en maskin med tvätt, heja!

Terho får jag inte liv i han bara sover å sover, han å jag har inte samma dygnsrytm. Arvid sover oxå och Rambo och här sitter jag så jävla uttråkad!! Allt allt allt e tråkigt idag.

Gräset bara å växer, ser ut som en liten sommaräng på baksidan (den sidan Terho lovat att han ska klippa). jojo snart ser vi inte ut genom fönstret längre. Jävla skit, å nu regnar det plus att de e så långt så jag orkar inte klippa.  Fan, va ska grannarna tro?

Idag hetsäter jag som aldrig förr, de e som jag ska äta in allt som jag inte ska äta i fortsättningen. Well tur att vi inte har så mycket i skåpen som e gott.

Ja för imorgon är det färdigätet. Då ska jag äta endast naturdiet drinkmix i fem dagar. Hujedamig vilken chock för denna arma kropp. Men det är nog en chockstart som behövs, så det kanske händer nåt så man blir taggad att fortsätta...
Ja inte fortsätta äta endast sånt, å nej, men kansk något nyttigare å lite mera motion. Ja ingen helomvändning med andra ord.

Imorgon ska jag träffa Tessa å Issa, äntligen! ja jag å Arvid såklart.

Nej nu får det vara nog, nu får han gå upp vare isg han vill det eller inte!
Hoppas ni har en trevligare söndag än jag

Lite bilder

                                               

Hos moster                                                  Tömt Rambos matskål på golvet
             
                                     





Hjälper mamma att lägga golv

8 månader!

Ja idag blir våran lilla grodan 8 månader, tiden går så jäkla sjukt fort. Skulle fixat så jag kan lägga in kort, men inte hunnit idag, har tapetserat å grejsat. Ska fixa det imorgon.

Det blir inte mer än så nu. Jag är trött.

Hej.
 

Onsdag?

Ja man blir ju nlite lätt dagvill när man går hemma å nu när Terho är hemma oxå har jag verkligen noll koll.
Idag ska jag tapetsera lite tänkte jag, aldrig gjort det förut så jag hoppas verkligen det går bra.
Målat klart nu äntligen! 6 gånger blev det tillslut. Men nu är det vitt vittt.

Måste lägga in drivrutinerna för kameran så jag kan lägga in lite kort, men orka!

Sol idag, härligt! Ska försöka ta oss ut på en promenad.

Arvid kryper runt här snabbt som attan, han är ALDRIG där man sätter ner honom.
Han har en enorm fascination för kablar och Rambos mat och pappas rum(Terho har ett eget datarum där han kan ha allt sitt "skit"). Få saker kan få ansiktet att lysa upp så mycket som när han ser Rambo, kryper gärna efter honom å sätter sig några centimeter ifrån å ser så glad ut. Ibland lyckas han sätta sig på Rambo, men Rambo bara drar sig loss å flyttar sig en liten bit till. Släpper jag ut Rambo börjar Arvid gråta för att han inte kan följa med=) Så söta.

ja vad ska man skriva, jag tycker de e en sån jätterolig ålder han är i nu, har alltid hört att "passa på att njuta medans de inte tar sig fram för sen blir det full fart" Ja visst, full fart är det men inte på nå jobbigt vis än så länge, tycker bara de e roligt å se hur han kryper runt här å utforskar allt. Och allra mest att se hur kul han tycker det är att kunna ta sig fram. Jag tar ju mycket hellre det än nån som vill framåt men inte kommer nånstans å ligger och surar för det.
Äh jag förstår bara inte gnället, tycker bara de e kul. Man är ju lixom med hela tiden så man har koll.

Har nog glömt å sagt det men han har iaf lärt sig att sträcka upp armarna när man ska ta upp honom, så jäkla gulligt=)

Äh dags å göra lite nytta,
Njut av solen man vet aldrig när den tittar fram igen

Lördag

En vecka har gått sen sist.. På den tiden har jag å Arvid varit på minisemester hos syrran, shoppat lite där, min dator har pajat, jag har köpt en ny(begagnad på blocket) bärbar dator, som jag hittills e mycket nöjd med. Jag har snöat in på The Sims 3, så kul. Har ju varit lika såld på både 1:an och 2:an så det kommer egentligen inte som nån chock :P
Jag har lurat in syrran på facebook och ännu mera på farmen, jag är fortfarande insnöad på farmen. Det är nåt speciellt med att se grödor växa. Jag har tagit paus i renoveringsarbetet och tagit upp det igen, idag har jag målat för första gången. Jag har träffat flickorna utan Arvid för han tajmade det så bra så han blev snorig. Jag har ställt in en dejt med Tessa pga snorigheten, men vi tar det nästa vecka ist=). Arvid har fått en ny tand å en fjärde är på väg. Jag har beslutat mig för att börja ett nyttigt liv inom en snar framtid. Jag känner ett sug efter att börja springa.

Så nu känner ni er väl uppdaterade.
Nu ska jag hänga lite tvätt.

Puss på er


Grodan


Fredag.


Fin version..



Det gnälls om att inläggen kommer för sällan å jag kan ju inte göra annat än å hålla med.
Tänker inte ens skriva att jag ska skärpa mig för det blir som det blir.
De flesta blogginläggen skriver jag numera om nätterna när jag ligger i sängen å vrider å vänder på mig.. tyvärr kommer de sällan på "papper".
Har ingen lust att formulera till dem när jag väl sitter här..

Just nu har vi lite projekt på G här hemma. Har köpt golv å färg å tapet till ett av rummen här nere som kommer bli lekrum/Tv-spelsrum.
Äntligen kommer jag få packa upp alla mina gamla nintendokonsoler. Har ju lyckats samla på mig tre st genom åren, fast brorsan har försökt köpa tillbaks dem.. å sen har vi ju wiiet oxå.

Ja iaf, nu är det tomt å spackling å slipning har påbörjats idag.. Å jag hade verkligen glömt hur jävla tråkigt det är, allt man vill är bara å få börja måla för de e ju så jättekul, eller hur, första lagret iaf.. Aja de e kul när de e klart=)

Vi har köpt en ny tv till sovrummet, hittade en 32tums lcd-tv på blocket för 3000kr 1,5år gammal. Men vet inte hur vi tänkte för 32tum blir lite väl stort i sovrummet så nu tar vi nog ner den istället å får ha kvar tjocktv:n i sovrummet ett tag till, trök!

Arvid kryper nu alldeles galant här hemma, hittar saker å resa sig mot hela tiden, å ramlar sen lite fint omkull, oftast går det bra men man får ju gå å vara orolig hela tiden. I sängen ställer han sig heeela tiden när han e vaken så på kvällarna är det ett väldans läggande. å mitt i nätterna vaknar man av att han står i sängen å gråter. Sover så oroligt just nu tycker jag, vaknar flera gången. E väl kanske nån period, mycket som händer nu ju..

Ne lite mat får det nog bli nu för nu kurrar det i magen..

Feber

Ja de e väl kanske inte så konstigt att Arvid varit lite gnällig, upptäckte i förrgår att han hade feber. Kan ju inte vara nån hit i denna hetta.. Inte svalt nånstans förutom i duschen. Men nu har han iaf frisknat till tror jag, varit precis som vanligt idag så nu tror jag de e över..

Så då har vi såklart ännu mindre å berätta om de senaste dagarna än vad vi brukar.. inte gjort typ nånting.. Terho håller på å få psykbryt på mig för att jag frågar vad han gör, vem som ringer, vart han ska, vad han gör igen? Bara för att jag har så jäkla tråkigt...

Aja iaf, igår tog vi oss en liten promenad upp till Tillmans å köpte jordgubbar, världens godaste!
Om jag hade råd skulle jag kunna leva på de jordgubbarna.. men tyvärr tillåter inte min ekonomi det...

Idag blir det nog stan en sväng, dollarstore och apoteket., sen hem till mamma å pappa. Eventuellt lämna Arvid där så jag å Terho kan åka lite fyrhjuling om vädret tillåter. Det återstår att se.
Ja ni läste rätt min kära sambo har köpt sig en fyrhjuling, och han e så glad för det, pillar å skruvar å provkör mest hela tiden. Om han la hälften av den energin hemma så skulle det hända lite här oxå=)
Jaja pojkar å deras leksaker, de e väl nåt som aldrig ändras..

Nästa vecka eller veckan därpå åker jag å Arvid till syrran på minisemester..=) Ska bli trevligt å komma iväg lite iaf=)

Ne nu ska jag duscha medans lillskrutt sover.

ha en trevlig lördag!

Sommar och sol!

Varmt, varmt är vad det är och har varit nu...
Man ska inte klaga jag vet men de e ju liite jobbigt att det måste vara så jättevarmt.
Man orkar ju inte göra nåt annat än sola å bada.. Men ja idag verkar det vara sista dagen så idag ska jag njuta iaf=)

Märker dock att värmen börjar ta ut sin rätt på min lilla älskling.
Var trött hela dagen igår, sov till och från hela dagen å gnällde å gnällde när han var vaken..
Lägga han på kvällarna har inte varit det lättaste, är så jäkla varmt på hela övervåningen så jag förstår att de inte e så lätt... Sen gråter han å blir jätteledsen å då blir han ju ännu varmare, en jäkla ond cirkel!
Jaja iaf såvälkomnar vi lite svalare luft nu.

Vi har som sagt inte gjort så mycket, varit ute hos mamma å pappa å svalkat oss, Arvid har doppat fötterna i sjön, och badat i sin lilla pool=)

Igår var vi hemma hela dagen, det var skönt med tanke på att Arvid sover bäst i sin egen säng å igår skulle det sovas i tid och otid så jag hade väl fått dragit den där vagnen fram å tillbaka hela jäkla dagen.. jag önskar verkligen han sov bättre i vagnen, men ja de e som det är, får väl iaf vara glad att han sover så pass bra i sin säng nu=)

Vi har förövrigt sänkt spjälsängen till nedersta läget nu. Jag kom upp en kväll å Arvid var jättearg å ledsen i sin säng å hade lyckats rest sig å stod höll i spjälsängssidan. Så ja då sänktes den illa kvickt. Så nu tycker han de e jättekul å försöka resa sig most ställen, oftast kommer han bara upp på knä som tur är, för han e ju inte så jäkla stabil när han väl står upp. Ja vad ska man säga han har bråttom med allt..
Framåt går det ju i rask takt, nu har han börjar tagit några riktiga krypsteg å inte bara den där ålningen som han kört med innan, även om det funkat lika bra för fort går det om han vill=)
Så nu står det väl inte på förren han kryper för fullt.

Igår var jag superseriös å bakade bullar för andra gången i mitt liv=) Det gick riktigt bra men de e bra drygt utan bakmaskin. Har lite träningsvärk i armen :P Otränad eller vad?=)

Lite bilder





                    


RSS 2.0